Voorwaarden

Pre-orders

Als je akkoord gaat met de een pre-order op Airsoftkings.nl, zijn hier enkele voorwaarden waarmee je instemt:

1. Betaling:

Je gaat ermee akkoord dat de volledige betaling vooraf voldaan wordt bij het plaatsen van de pre-order, tenzij Airsoft Kings je persoonlijk benaderd heeft voor een andere betalingsregeling.

2. Releasedatum:

Releasedatum: De verwachte releasedatum van het product wordt vermeld bij het product, maar deze kan onderhevig zijn aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving. (De Releasedatum is een identificatie en is geen vaste leverdatum van het product).

3. Annulering:

Je gaat akkoord met het annuleringsbeleid van de verkoper voor pre-orders. Dit kan inhouden dat je een pre-order kunt annuleren voordat het product wordt verzonden, maar er kunnen kosten aan verbonden zijn.

 • Annuleringskosten Pre-orders geplaatst op www.airsoftkings.nl: De kosten om een Pre-order te annuleren is 10% van de waarde van de Pre-order.

4. Prijs:

De prijs van het product kan variëren tussen het moment van pre-order tot de daadwerkelijke release. De verkoper garandeert dat je de prijs zult betalen die online weergegeven staat tijdens de pre-orderperiode.

5. Voorraadbeperkingen:

Het aantal beschikbare exemplaren voor pre-order kan beperkt zijn. Pre-orders worden geaccepteerd op basis van beschikbaarheid.

6. Restitutie:

Je gaat ermee akkoord dat restituties alleen worden verwerkt volgens het restitutiebeleid van de verkoper, zoals in geval van significante vertragingen in de verzending of problemen met het product zelf.

7. Communicatie:

Je stemt ermee in om op de hoogte te worden gehouden van eventuele wijzigingen in de status van je pre-order, zoals vertragingen in de verzending of updates over het product. Dit gebeurt via de communicatiemiddelen die zijn verstrekt tijdens het plaatsen van de pre-order.

8. Extra Producten:

Voeg je naast de Pre-order andere producten toe aan de order, houdt er dan rekening mee dat het pakketje in zijn geheel verzonden zal worden als alle producten beschikbaar zijn. Wil je de extra producten graag eerder toegezonden krijgen, plaats dan een aparte order of neem contact op. Houdt er rekening mee dat hier extra verzendkosten aan verbonden kunnen zijn, tenzij anders is aangegeven.

 • Extra producten toch verzenden, Neem contact op met:
 • E: info@airsoftkings.nl
 • M: Whatsapp: +31619515962

Heb je een vraag of een opmerking?

Heeft u een vraag over AirsoftKings.nl en-of een probleem wilt melden?
Stuur via het formulier een bericht naar ons!
Wij streven ernaar om binnen 48uur te reageren.

Stuur ons een Email

  CONTACT US

  KVKnr: 85823872
  BTW-ID: NL002942449B02
  Email: info@airsoftkings.nl

  Voor verzendkosten klik hier

  Ook via whatsapp beschikbaar.
  Zie links onder.. of +31619515962

  Address: Texellaan 29
  2809SB Gouda